top of page
Psychologiepraktijk_Anna_van_Berkel_Over_Anna_01.jpg

Samen leggen wij de puzzel

om te kijken wat er nodig is om

jouw klachten te verminderen.

Over Anna

Persoonlijke stijl

Wat ik belangrijk vind in onze gesprekken is dat je jezelf gehoord voelt. Met oprechte aandacht en betrokkenheid probeer ik te onderzoeken wat er bij jou speelt. Mijn psychologische behandelingen zijn dan ook echt gericht op jouw specifieke wensen. Samen leggen wij de puzzel om te kijken wat er nodig is om jouw klachten te verminderen. Ik ben sensitief, direct, doelgericht, een aanpakker en een vleugje humor zal meestal niet ontbreken. Op een transparante en positieve manier zoeken wij naar meer balans en het loslaten van belemmerende patronen.

 

Trauma, angst, somberheid en overbelasting

Als GZ psycholoog heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van verschillende stoornissen en psychische klachten. Hierbij valt te denken aan het behandelen van onder andere angst, paniek en de psychische klachten van een trauma. Ik heb ook veel gewerkt met somberheid, depressie en rouwklachten. Onderwerpen zoals overbelasting, controlebehoeftigheid en negatief zelfbeeld staan daarnaast vaak centraal in mijn behandelingen. Ik ben van mening dat ieders verhaal uniek is en dat er veel overlap tussen de klachten kan en mag bestaan. Van belang is dan om dit goed in beeld te krijgen en daar help ik jou graag mee. 

 

Zwangerschap, fertiliteit en ouderschap 

In de afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met specifieke groepen. Zo ben ik gespecialiseerd in het werken met klachten omtrent zwangerschap, fertiliteit en ouderschap en met werkgerelateerde problemen. Dit alles raakt ook mijn persoonlijke leven. Als moeder ben ik bekend met de intense reis die je aflegt om tot de diepgekoesterde wens van een gezond kindje te komen. Met mijn drie jonge dochters ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van de dagelijkse disbalans van ouderschap en werk. Deze combinatie van werk- en levenservaring neem ik mee in mijn behandelsessies. 

Opleidingservaringen

 Sinds 2012 heb ik ervaring opgedaan bij verschillende GGZ instellingen. Zo werkte ik als psycholoog in de reguliere GGZ, in de psychiatrie en bij huisartsenpraktijken. Inmiddels ben ik GZ psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut en EMDR therapeut. Na jarenlang gewerkt te hebben in grotere instellingen, is mijn droom om zelfstandig aan de slag te gaan uitgekomen. Inmiddels ben ik met veel plezier mijn eigen praktijk gestart. Om mij te blijven ontwikkelen als therapeut volg ik regelmatig opleidingen. Tijdens intervisies houden mijn collega’s en ik elkaar scherp. 

Licenties en lidmaatschappen

BIG-registratienummer:   89929005625

VGCt lidnummer:   305208    

NVGZP lidnummer:   6939

KVK-nummer:   86745328

​AGB-code hulpverlener:   94108814

AGB-code praktijk:   94067055

Aangesloten bij Psyche & Zwangerschap.

Praktijkinformatie_anna_van_berkel_psychologiepraktijk_anna_02.jpg

Bekijk hier mijn

behandelaanbod

Illus-Home_quote.png
bottom of page